Opening  nieuw seizoen 2020-2021
Dr. Jazz&Co 

september 2020 

Birdie Seven

oktober 2020

Charlestown Jazzband 

november 2020  

NB Door Corona geen oktober concert en november is nog onzeker . 

Helaas zal het 22 novemberconcert van dit jaar komen te vervallen ; er is geen horeca toegestaan en met 20 bezoekers is dit een verliesgevende aangelegenheid .Het bestuur zal rekening houdend met de alsdan geldende beperkingen nieuwe datums in het nieuwe jaar 2021 prikken met de daarbij behorende bands .Wij zullen de donateurs informeren zodra er duidelijkheid bestaat over het hervatten van de jazzvoorstellingen .

18 december 2020

Beste Jazzliefhebbers

 

Zoals inmiddels bekend is heeft Corona voor veel annuleringen gezorgd zo ook bij onze jazzclub.De oktober- en november concerten moesten helaas geschrapt worden omdat bij 30 bezoekers en geen horeca de exploitatie voor niemand lonend was .

De overheid heeft een lockdown afgekondigd tot 19 januari 2021 en De Groene Engel verwacht ook in januari 2021 geen concerten te kunnen toestaan . Daarom hebben wij nog geen contracten afgesloten met jazzbands omdat ook voor februari/maart en april 2021 nog geen helderheid bestaat . Wij blijven in overleg met De Groene Engel en zullen U weer benaderen als er licht aan het eind van de tunnel verschijnt .

Helaas zijn enige leden van onze jazzclub ziek geworden door het corona virus en daar blijk je heel veel last van te hebben en deels ook te houden . Wij wensen deze mensen een goed herstel proces toe .

 

 

 

Het bestuur van de Mardi Gras Jazzclub wenst U plezierige feestdagen toe en hoopt dat U allemaal gezond zult blijven .

Namens het bestuur

Pieter van Dongen .

Oss , 22 januari 2021.

  • L.S. Zoals U allen uit de media hebt kunnen vernemen zijn de beperkende maatregelen door onze overheid verder aangescherpt .Daarom is in overleg met De Groene Engel besloten om in de maanden januari/februari en maart geen jazz uitvoeringen te organiseren . De laatste mogelijkheid in het Jazzseizoen 2020/2021 is dan het optreden van De Dixie Muppets op 25 april 2021 .
  • Helaas hebben wij geen beter nieuws voor U en zullen U op de hoogte houden van de verdere ontwikkelingen .Tot die tijd hopen wij dat U allemaal gezond zult blijven .
  • Namens het bestuur ,
  • Pieter van Dongen .


                       


  

 =============================================================